‘t Fjoer yn my’ – Verhalenavond 2024

Verhalenavond is een geweldig evenement om dorpsbewoners aan elkaar te verbinden en elkaar echt te leren kennen. Door het delen van persoonlijke verhalen ontstaat begrip en nieuwsgierigheid naar elkaar waarna vaak de mooiste gesprekken ontstaan. Soms worden verhalen verteld op één plek in een dorp maar een route langs verschillende huiskamers, de dorpskroeg, een schuur en een kerk is ook een mogelijkheid. Het belangrijkste wat je nodig hebt is een aantal vertellers en een plek om te vertellen. Er komt nu vast al iemand in je gedachten naar boven die goed kan vertellen of een mooie plek waar verhalen verteld kunnen worden.

Meld je aan voor zevende editie Verhalenavond!

Verhalenvertellers kunnen zich weer aanmelden voor de Verhalenavond. We maken ons klaar voor de zevende editie van het grootste verhalen-event in Nederland. Op 15 november zal heel Friesland samenkomen om te luisteren naar verhalen in huiskamers, musea, cafés, theaters, overheidsgebouwen, bibliotheken en bij verenigingen en organisaties.

Je kunt je vanaf vandaag aanmelden voor Verhalenavond 2024, doe je mee? Ook jij hebt een verhaal.
Ek do hast in ferhaal!

Dit jaar staat Verhalenavond in het teken van het thema ’t Fjoer yn my oftewel ‘Het vuur in mij’. De verhalen kunnen gaan over datgene waar je echt enthousiast van wordt. Denk aan verhalen over passie, doorzettingsvermogen, vriendschap, zelfontdekking, creativiteit en mooie herinneringen. Maar ook verhalen over verbinding en de gemeenschap, en hoe één persoon anderen kan inspireren en een kettingreactie van verandering teweeg kan brengen.