Oranjevereniging

Warns heeft een enthousiaste groep vrijwilligers die samen de Oranjevereniging vormt. Oranjevereniging Warns is de drijvende kracht achter de feestelijke activiteiten in dit gezellige dorp! Onze vereniging organiseert het hele jaar door diverse evenementen voor jong en oud.

Speciaal voor kinderen organiseren wij leuke activiteiten zoals spelletjesmiddagen, of een filmavond/spokentocht en natuurlijk de jaarlijkse intocht van Sinterklaas. In de zomer als er geen Warnserfeest is organiseren wij “de Simmerwille” een spetterende activiteit met swingende muziek en sportieve uitdagingen.

Natuurlijk mag Koningsdag niet ontbreken in ons programma. Op deze nationale feestdag vieren we de verjaardag van onze koning met een feestdag vol activiteiten. Denk aan een traditionele rommelmarkt, fietstocht of een gezellig matinee.

Voor ons is het absolute hoogtepunt het tweejaarlijkse Warnserfeest! Tijdens dit dorpsfeest komen we allemaal samen om te genieten van verschillende spellen, een kleurrijke optocht, een gezellig matinee en uiteraard een knallend feest met live muziek. Dit feest verbindt ons als gemeenschap en zorgt voor onvergetelijke herinneringen.

Wil je ook deel uitmaken van onze gezellige Oranjevereniging? Volg dan onze Facebookpagina Oranjevereniging Warns en blijf op de hoogte van al onze activiteiten en evenementen! Samen maken we er een feest van in Warns!

Wil je lid worden van de Oranjevereniging? Stuur dan een berichtje op onderstaand e-mailadres.
E-mail: oranjeverenigingwarns@gmail.com