ONBEPERKTE ELFSTEDENTOCHT ZATERDAG 17 SEPTEMBER DOOR WARNS

onbeperkteelfstedentocht.nl
“De tocht der tochten waar iedereen aan mee kan doen”

Van 14 tot en met 18 september 2022 organiseert Stichting Leef! de derde editie van de Onbeperkte Elfstedentocht. Een evenement waar IEDEREEN met een chronische aandoening of een beperking aan mee kan doen. Mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat zij deelnemen aan evenementen, krijgen de kans om de iconische Elfstedentocht (voor een deel) af te leggen. Omdat we een goed georganiseerd evenement neerzetten werken we samen met een professioneel evenementenbureau.
Wij willen het voor mensen met een chronische aandoening, beperking, handicap of aangepast tempo mogelijk maken om deel te nemen aan een groots evenement. Niet aan de zijlijn, maar deelnemen en (over)winnen!

ROUTE DAG 4, ZATERDAG 17 SEPTEMBER: WORKUM – SLOTEN
De route gaat langs het IJsselmeer en door het Gaasterland. Vanuit Workum gaat de tocht richting Hindeloopen (stempel 6). Via de dijk komen de deelnemers via de brug bij Warns naar Stavoren. Stempel 7, gezet bij Restaurant De Koebrug door het Vrouwtje van Stavoren. Na Stavoren voert de route langs Rijs en Oudemirdum. Daar zijn we op 10 kilometer van Sloten en bij buurthuis ’t Klif is het weer tijd voor een pauze. Op weg naar het prachtige finishplaatsje Sloten komen we nog langs Nijemirdum, Sondel en Wyckel.

De hele tocht is 213 kilometer lang. Deze gaan de deelnemers, verspreid over 5 dagen, met elkaar afleggen. Deelnemers kunnen wandelend, op de fiets, de tandem, de rolstoel, de handbike, de scootmobiel of met welk hulpmiddel (indien nodig) dan ook meedoen. Er kan gekozen worden om in 5 dagen de hele route af te leggen, maar een doel kan ook zijn om 10 meter te lopen om vervolgens over de finish te komen en een medaille te ontvangen. Alles is mogelijk.
Ieder zijn eigen doel en op zijn eigen manier! Vijf dagen, twee dagen, een dag, 50 meter of het hele traject. Meedoen, een doel nastreven, als winnaar finishen. Winnaar van jezelf.

Zoek je een doel dat bij jouw past? Heb je een handbike, driewieler, e-bike, rolstoel, scootmobiel, een ander hulpmiddel of loop je zelf (met of zonder hulpstokken)? Wil je ook meedoen aan de Onbeperkte Elfstedentocht? Schrijf je in.

Heb je vragen of wil je informatie hebben? Dat kan via info@onbeperkteelfstedentocht.nl
06 – 47 48 54 36
06 – 31 69 12 24