Glasvezelcampagne in de (dorps)kernen van Súdwest Fryslân

Even opfrissen….

De vakanties zijn weer voorbij en daarom brengen wij de lopende glasvezelcampagne graag weer onder uw aandacht.

De (dorps)kernen van Súdwest Fryslân kunnen zich namelijk nog tot 1 oktober 2019 aanmelden voor glasvezel. Coöperatie de Fryske Mienskip Op Glas wil graag de hele mienskip voorzien van glasvezel. Een belangrijke voorwaarde om te kunnen aanleggen is dat 35% van de bewoners binnen de bebouwde kom in héél Súdwest Fryslân kiest voor glasvezel.

Het aanbod
DFMopGlas is momenteel de enige partij met een aanbod voor alle (dorps)kernen in Súdwest Fryslân. Het aanbod bestaat uit een jaar abonnement bij één van de vijf dienstaanbieders en een eenmalige bijdrage van € 250,- voor de aansluiting. Daarnaast wordt u lid van de coöperatie. Dit lidmaatschap bedraagt € 10,- per jaar. Wist u dat u als lid van de coöperatie mede-eigenaar van het netwerk wordt? Een Fries netwerk voor elkaar en met elkaar dus!

Waarom kiezen voor glasvezel?
We gebruiken steeds meer data en dit vraagt veel van onze internetverbinding. Denk aan studeren, gamen, Netflixen, muziek streamen, bankieren, zorg op afstand, beveiliging, thuiswerken en allerlei slimme apparaten. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan en u bent hiermee voorbereid op de digitale toekomst. En niet geheel onbelangrijk, kiezen voor glasvezel geeft u keuzevrijheid. U bent straks niet meer afhankelijk van één aanbieder.

Informatieve inschrijfavonden
Twijfelt u nog, heeft u nog vragen of hulp nodig bij het maken van uw keuze? De komende weken worden er informatieve inschrijfavonden georganiseerd. Tijdens deze avonden staan de lokale verkopers en ambassadeurs klaar voor het beantwoorden van uw vragen en kunnen zij u helpen met het afsluiten van een abonnement. Kijk voor een overzicht van de avonden op www.glasvezelvoorsudwestfryslan.nl

Aanmelden voor glasvezel
U kunt zich tot 1 oktober 2019 aanmelden bij één van de volgende vijf dienstaanbieders: Caiway, Cbizz, Delta, Helden van Nu of Online. Aanmelden kan rechtstreeks bij de dienstaanbieder (online of telefonisch), via een lokale verkoper of glasvezelvergelijkingswebsite www.helloworldglasvezel.nl. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.glasvezelvoorsudwestfryslan.nl.

DFMopGlas kan alleen een glasvezelnetwerk aanleggen als 35% van de bewoners binnen de bebouwde kom van gemeente Súdwest Fryslân mee doet. Deze kans komt niet zomaar weer voorbij. Laten we samen kiezen voor glasvezel, dan zijn ook de (dorps)kernen klaar voor de digitale toekomst! En blijft Súdwest Fryslân aantrekkelijk om in te wonen, werken en recreëren!