Even voorstellen – Doarpswurk

Onafhankelijke ondersteuner Fryske Doarpen

Beste inwoners,

Wist u dat er een organisatie is, die zich inzet voor de groei en bloei van onze prachtige dorpen en gemeenschappen in Fryslân? Maak kennis met Stichting Doarpswurk, een onafhankelijke stichting t.b.v. lokale ontwikkeling! Onze missie is om de kracht van gemeenschappen te versterken en om de levenskwaliteit in onze dorpen te verbeteren. Hoe doen we dat? Dat leggen we u graag uit.

Wat doet Doarpswurk?

Stichting Doarpswurk biedt onafhankelijke ondersteuning niet alleen aan besturen van dorpshuizen en dorpsbelangen, maar ook aan verenigingen en initiatiefgroepen in heel Fryslân. Hierbij gaat het om het ondersteunen van groepen inwoners, die een mooi idee hebben ter verbetering van de leefomgeving. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen, het opzetten van duurzame projecten, het ontwikkelen van dorpsvisies en dorpsplannen, of het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken, wij helpen u graag.

Waaruit bestaat onze hulp?

Advies en Ondersteuning:
Heeft u een idee voor een project en weet u niet waar te beginnen? Wij bieden advies en begeleiding om uw plannen tot bloei te brengen.

Subsidies en Financiering:
Wij helpen u bij het vinden van passende subsidies en financieringsmogelijkheden voor uw lokale initiatieven.

Netwerken en Samenwerken:
Stichting Doarpswurk brengt mensen bij elkaar. Wij helpen bij het opzetten van samenwerkingsverbanden en het leggen van waardevolle contacten in de regio.

Training en Workshops:
Wij organiseren trainingen en workshops om uw vaardigheden te vergroten en u te inspireren voor nieuwe initiatieven.

Onze nieuwsbrief:
Wilt u op de hoogte blijven van Doarpswurk? Meld u via onze website aan voor de nieuwsbrief vol informatie, interviews en voorbeelden van projecten in heel Fryslân.

Uw ideeën en vragen zijn welkom!
Heeft u een idee voor een buurtproject, wilt u een vereniging starten, of heeft u hulp nodig bij een lokaal vraagstuk? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Stichting Doarpswurk is er voor u en samen maken we onze dorpen nog mooier en levendiger.

Met vriendelijke groet,
Het Team van Stichting Doarpswurk

Neem contact met ons op:
Bel ons: 0566 – 62 50 10
Mail ons: info@doarpswurk.frl
Of bezoek onze site: www.doarpswurk.frl