Bedrijven

Bedrijven

‘t Ateljeetje

Voor al uw naai-en verstelwerk: ritsen inzetten, broeken inkorten, etc (m.u.v. gordijnen en leder)

Lees meer
Bedrijven

Agricola Bouwbedrijf

AgricolaBouw is een veelzijdig bouwbedrijf welke sinds 1966 gevestigd is in de Zuidwesthoek van Friesland.
Een betrokken en gemotiveerd team van ervaren medewerkers staan voor u klaar om de voorbereiding en uitvoering van de meest uiteenlopende bouwprojecten op zich te nemen.

Lees meer
Bedrijven

Bekkema Installatietechniek

Bekkema Installatietechniek, uw installateur en specialist op gebied van duurzame technieken. Wij verlenen onze diensten in heel Nederland.
Bekkema Installatietechniek bestaat uit een team van gedreven mensen, dat deskundig is op meerdere technische gebieden elektrotechniek, werktuigbouwkundige installaties en meet- en regeltechniek.

Lees meer
Bedrijven

Coolspace

Lars van Tuin (Amsterdam, 1963) is een executive coach en onderzoeker. Hij werkt met leiders aan het ontwikkelen van een werkcultuur waar excellentie in performance samengaat met persoonlijke groei en ontwikkeling. Het bevorderen van welzijn en motivatie staan centraal in zijn werk.

Lees meer
Bedrijven

De FIT Garage

Heb je jaren lang niet of nooit gesport? Wil je toch graag bewegen omdat je wéét dat het goed voor je is? Vind je het toch een beetje spannend? Geen probleem.
Dan ben je aan het juiste adres.

Lees meer
Bedrijven

De Reparatieschuur

De Reparatieschuur, voor reparatie van al uw dierbare spullen. We zijn meestal open op zaterdagmiddag, je kunt ook appen of bellen voor een afspraak of meer informatie.

Lees meer
Bedrijven

Groeisum

Hovenier, ecologisch adviseur, boomverzorging. Groeisum is een hovenier uit Warns in de provincie Friesland. Groeisum is opgericht op 08-08-2019.

Lees meer
Bedrijven

Horizon Marktonderzoek

Onder de vlag van mijn eigen label bied ik mijn diensten aan als freelance marktonderzoeker. Vanuit deze rol bied ik tijdelijke ondersteuning aan marktonderzoekbureaus en markonderzoekafdelingen binnen bedrijven en organisaties.

Lees meer
Bedrijven

Hout Allround

Hout Allround is een klein ambachtelijk bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in ontwerp en vervaardiging van unieke houten meubels op hoog niveau.
Henk Osinga is in 2014 begonnen en heeft al jarenlange ervaring in het timmerwerk.

Lees meer
Bedrijven

Houtbewerking Spannenburg

Steven is creatief, heeft oog voor detail en vormgeving. Zijn passie ziet u terug in zijn werk. Met meer dan tien jaar ervaring heeft Steven een neus voor mooi en sterk hout ontwikkeld, weet waar hij nieuwe/oude materialen vandaan moet halen. Hout leeft en kwalitatief hoogstaand hout kan eeuwen vooruit. Vaak heeft u meer bruikbaar materiaal liggen dan u denkt.

Lees meer
Bedrijven

In verbinding

In Verbinding is een praktijk voor energetische lichaams- en psychotherapie. Door in verbinding te zijn met jezelf kun je de verbinding aangaan met een ander, met de natuur en met de wereld om je heen.

Lees meer
Bedrijven

Klimaattechniek – Prins van der Meer

Wij verrichten installatie,- en koeltechnische werkzaamheden in de utiliteits- en woningbouw. Tevens keuren wij voor bedrijven elektrische gereedschappen, ladders, trappen en rolsteigers.

Lees meer
Bedrijven

Klipp3r Watersport

Midden in het watersporthart van Friesland zit Klipper3 Watersport en Winterberging. Klipp3r is hét adres voor gebruikte boten, buitenboordmotoren, boottrailers en winterberging! 

Lees meer
Bedrijven

Lana Wolatelier

Lana Wolatelier organiseert workshops op het gebied van vilten, met als specialiteit Vachtvilten.
Vachtkleden en wandkleden kunnen in opdracht worden gemaakt.

Lees meer
Bedrijven

Loonbedrijf Jongstra

In 1958 is naast de veehouderij loonbedrijf Jongstra gestart door “pake” Anne Jongstra op ’t Sou in Warns. In mei 1983 werd het bedrijf overgenomen door Pieter en Suus Jongstra, de veehouderij bleef op het bestaande adres en het loonbedrijf verhuisde naar de Buoren 2 in Warns.

Lees meer
Bedrijven

Marga Houtman

Marga Houtman volgde haar opleiding aan de ABK Minerva te Groningen, waar zij afstudeerde met tekenen en grafiek. Haar autonome werk is dikwijls seriematig en bestaat uit schilderijen, tekeningen, (boek)objecten en tijdelijke installaties.

Lees meer
Bedrijven

Nijefurd Watersport

Nijefurd Watersport / Jachtservice Jos den Teuling, doordat wij de term “Nèt iets meer” gebruiken, voelt u al aan dat u bij een bijzonder bedrijf terecht bent gekomen.
Wij zijn namelijk een ideale partner voor u voor jachtservice, ligplaats en winterstalling.

Lees meer
Bedrijven

PC Privé Support

PC Prive Support, gespecialiseerd in Windows computers. Uw persoonlijke systeembeheerder kunt u te hulp roepen voor onderhoud en reparatie aan computer (laptop of PC), SSD inbouwservice (met behoud van data), een-op-een begeleiding en uitleg.

Lees meer
Bedrijven

Prins van der Meer

Het enthousiaste team van Prins van der Meer verhuur levert een zeer ruim assortiment aan evenementenmateriaal voor bedrijven, particulieren en organisaties.
Met kwalitatief goed en zelf gemaakt materiaal bieden wij maatwerk, tegen aantrekkelijke prijzen en goede service.

Lees meer
Bedrijven

PVH technisch ontwerp bureau

Geen enkel jacht is hetzelfde, daarom kunt u altijd kiezen voor een maatwerk davit nieuwe stijl. We doen eerst vooronderzoek op uw boot zodat we zeker weten dat we de juiste maatvoering gebruiken.

Lees meer
Bedrijven

Sirag Watersport

Sirag watersport is een familie bedrijf dat sinds 1998 gevestigd is in Warns, aan het Johan Friso kanaal, daarvoor gevestigd in Stavoren. Sirag heeft bewezen een uitstekende service, goed werk en een degelijk advies te leveren.

Lees meer
Bedrijven

Skyvision Fryslân

Voor het in opdracht vastleggen van prachtige beelden vanuit de lucht. Drone fotografie en Videografie in Stavoren, Balk, Workum, Sneek, Lemmer, Heeg, Warns, Sneek, Woudsend e.o.

Lees meer
Bedrijven

Stukadoorsbedrijf R. Joustra

Stukadoorsbedrijf R. Joustra is een eenmanszaak van Richard Joustra.
Voor mooie strakke muren en plafonds maar ook voor iets unieks zoals Italiaans stucwerk, bent u hier aan het goede adres.

Lees meer
Bedrijven

tinka4design

Wil jij een website waar je blij van wordt? Een website waar jij jezelf in herkent, die past bij jouw budget, die je desgewenst eenvoudig zelf kunt onderhouden, een website zonder zorgen? Neem dan contact op met Tinka.

Lees meer
Bedrijven

Van der Veer Mesthandel BV

Wij zijn een bedrijf dat zich vanuit het Friese Warns bezighoudt met de volgende activiteiten: Voor meer info kijk op www.vanderveermesthandel.nl Contactgegevens Buorren 17a8721 GM WarnsTel: 0514 68 20 33Fax:

Lees meer