April

 

 28

André Manuel met  “De Onzen”


Actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en uiterst geestig. André Manuel gaat in zijn 632ste programma “De Onzen” op zijn eigen compromisloze wijze op zoek naar geluk. Over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus de Tokkies die daar ook naar verlangen. Wars van ambitie maar toch. Als Trump de president van de Verenigde Staten van Amerika kan worden, dan mag Manuel dit programma maken.
Het is 2017. We bombarderen nog steeds moslims in het Midden Oosten. En in de media galmt de vraag, waarom zijn ze zo boos op ons.

 

Meer info en bestellen via www.despylder.nl

 

 

Mei

 

8,9,10 inleveren oud-papier
10 Inleveren kopij Warnser Poarte
12

zaterdag 12 mei, aanvang 20.00 uur, 9+
Film: – Loving Vincent – Animatie / Biografie (U.K. / Polen 2017)


Loving Vincent is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld.
De film bestaat uit de schilderijen van Van Gogh of beeltenissen in de stijl van zijn werk. Met twaalf, met de hand geschilderde, olieschilderijen per seconde wordt het verhaal verteld.
Net wanneer Vincent succesvol begint te worden, pleegt hij zelfmoord. Was het vanwege zijn geestelijke gezondheid of problemen met zijn broer? Was het een wanhoopsdaad om meer erkenning te krijgen voor zijn werk? Of was het helemaal geen zelfmoord?

 

Entree €4,-
 
Meer info en bestellen via www.despylder.nl 

 

22  Rondbrengen Warnser Poarte
   
Juni
1
Klankbeleving
 
In een klankbeleving gebruikt Angela diverse etnische instrumenten en haar stem. Zij werkt met instrumenten uit verschillende windstreken zoals bijvoorbeeld; de sansula uit Afrika, de didgeridoo uit Australia, de windies uit india, Tibetaanse klankschalen, de Shamanen trommel. Zij loopt rond met deze instrumenten tussen de gasten door. De klankbeleving is een improvisatie die ontstaat in het moment zelf.
De geluidstrilling wordt doorgaans ervaren als een innerlijke massage. Sommige bezoekers komen i.v.m. hun klachten, anderen voor de spirituele ervaring, voor een zeer diepe ontspanning, of gewoon anderhalf uur genieten. Er hoeft even niets.
Angela geeft sinds 2004 klankbelevingen aan groepen en individuen. Voor Angela is klank een oer-taal, een universele taal, die wij allen spreken / verstaan.
 
De gasten hebben hun eigen matje, dekentje en kussen mee om al liggend de klankbeleving te ervaren.
 
Kosten: € 19,50 incl. thee en een lekkernij na afloop, ter plaatse te voldoen. Opgave is gewenst. Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel Angela via 06-13048332 om uw plekje te reserveren.

Meer info en bestellen via www.despylder.nl
 
12,13,14 inleveren oud-papier
28, 29, 30 Warnser feest
   
 

Juli

 

5 Inleveren kopij Warnser Poarte
10,11,12 inleveren oud-papier
17 Rondbrengen Warnser Poarte
   
 

Augustus

 

14,15,16 inleveren oud-papier
   
 

September

 

11,12,13 inleveren oud-papier
13 Inleveren kopij Warnser Poarte
25 Rondbrengen Warnser Poarte
   
 

Oktober

 

9,10,11 inleveren oud-papier
   
 

November

 

6,7,8 inleveren oud-papier
15 Inleveren kopij Warnser Poarte
27 Rondbrengen Warnser Poarte
   
 

December

 

11,12,13 inleveren oud-papier