voorzienigen thuiszorg labelvoorzieningen huis koudum
 
Team Koudum van Thuiszorg Zuidwest Friesland heeft de zorg over het gebied Hindelopen, Molkwerum, Stavoren, Warns, Hemelum en Koudum. We zijn er om de inwoners van thuiszorg te voorzien en doen dit ook graag voor onze vakantie gasten.
Thuiszorg staat voor: respect voor de thuissituatie van al onze huidige en toekomstige clienten en een professionele zorgverlening in hun vertrouwde, huiselijke omgeving. Team Koudum werkt met een verzorging/verpleegkundig team van 25 personen en biedt huishoudelijke hulp met een groep van ongeveer 40 medewerkers. Dit alles gecoordineerd vanuit het thuiszorg kantoor in Koudum.
Wat heeft Thuiszorg Koudum te bieden?
 

1.

 

Specialist in Zorg Thuis
Wij zijn gespecialiseerd in zorg thuis.  We hebben jarenlange ervaring in ons vakgebied en besteden veel aandacht aan zorgverbetering en zorgvernieuwing.

2.

 

 

Hulp op vele terreinen
Wij bieden een groot scala aan zorg, dienstverlening en voorlichting op ieder gezondheidsterrein. Daarnaast kunnen we ook van dienst zijn bij andere vragen, bv op het gebied van wonen, welzijn en veiligheid.

3.

 

Gegarandeerde kwaliteit
Wij hebben het HKZ- kwaliteitscertificaat.Dat betekent dat onze clienten verzekerd zijn van zorg- en dienstverlening op hoog niveau.

4.

 

Goede service
Een enthousiast team aan medewerkers. Onze medewerkers zijn betrokken en betrouwbaar. Continuiteit , zo weinig mogelijk mensen aan het bed , hebben wij hoog in het vaandel staan.

5.

 

Geen wachttijden
Thuiszorg zwfrl slaagt erin om binnen korte tijd de gevraagde zorg te leveren.

6.

 

Altijd bereikbaar
Voor dringende of onverwachte vragen op het gebied van persoonlijke verzorging en/of verpleging zijn wij zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar via tel: 0515 461 100

7.

 

 

Gericht op samenwerking
Thuiszorg zwfrl werkt nauw samen met het ziekenhuis, verpleeghuizen, zorgcentra en de geestelijke gezondheidszorg. Samen kunnen we meer bieden ,dan ieder voor zich en beter inspelen op de wensen en behoeften clienten.

 

Hulp in de huishouding
Voor uw hulp in de huishouding kunt u bij ons terecht. Hulp bij het schoonhouden van uw huis alswel voor het doen van bv de wekelijkse boodschappen. Dit door een, door ons aangestelde, vaste medewerker. Om in aanmerking te komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding, is een indicatie nodig van het WMO-loket van de gemeente.

Verzorging en Verpleging
Thuiszorg Koudum
Tel: 0515 461628
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nachtzorg
Thuiszorg Technologie
Thuisbegeleiding
Verpleegkundige consulenten
Persoonsgebonden budget
Dagrecreatie

Thuishotel 
Aanvullende diensten, oa personenalarmering
Cursussen en workshops
Uitleen van hulpmiddelen
Informatie, advies en bemiddeling